مادربرد از جمله قطعات لپ تاپ می باشد که جزو اصلی ترین قطعات به شمار می رود. مادربرد یک قطعه بسیار مهم در لپ تاپ است و باید اشاره کنیم که تمام قطعات داخلی لپ تاپ برای اینکه بتوانند کار کنند باید به قطعه ای به نام مادربرد متصل باشند.تعمیر مادربرد لپ تاپ را به آنی تعمیر بسپارید.

مادربرد یک پردازشگر مرکزی یا سی پی یو است و وظیفه آن مدیریت لپ تاپ و ارتباط برقرار کردن با اجزای سخت افزاری می باشد. خرابی در مادربرد لپ تاپ می تواند منجر به خرابی دستگاه شود چرا که در صورت خراب شدن، پردازنده دیگر نمی تواند با سایر قطعات مانند سخت افزار ارتباط برقرار کند به همین دلیل دستگاه شما با ایرادات مختلفی مواجه می شود.

در صورت خرابی مادربرد نیاز به تعمیر مادربرد لپ تاپ دارید. اما توجه داشته باشید که خرابی در مادربرد لپ تاپ به دلایل گوناگون انجام می گیرد و تعمیر آن باید توسط افراد متخصص و ماهر آنی تعمیر انجام گیرد.

تعمیر مادربرد لپ تاپ -شاخص
تعمیر مادربرد لپ تاپ -شاخص

قطعات اساسی در تعمیر مادربرد لپ تاپ

بر روی مادربرد قطعات بسیار زیادی وجود دارند و این قطعات همگی بسیار حساس بوده و وظیفه خاصی به عهده دارند. تعمیر مادربرد لپ تاپ توسط افراد ماهری انجام می گیرد که دارای دانش و تخصص کافی در این زمینه هستند و علاوه بر آن تعمیرکاری که اقدام به تعمیر قطعات اساسی در مادربرد می کند باید دارای ابزارات مناسبی باشد تا بتواند قسمت های مختلف مادربرد مانند: خازن و مقاومت ها و پل ها، چیپ ها، سوکت ها مدار ها، آی سی و غیره را تعمیر کند.

تعمیرکار بعد از بررسی لپ تاپ شما متوجه خرابی مادربرد می شود.و در ادامه برای تعمیر آن تمام اجزای که بر روی مادربرد وجود دارد را ریز به ریز بررسی کرده و بعد از پیدا کردن عیب و مشکل اقدام به تعمیر مادربرد می کند.

همچنین شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ با ما همراه باشید .

قطعات اساسی در تعمیر مادربرد لپ تاپ
قطعات اساسی در تعمیر مادربرد لپ تاپ

نشانه های خرابی مادربرد لپ تاپ

خرابی در مادربرد دارای نشانه هایی است که تعمیرکاران با بررسی آن نشانه ها متوجه خرابی مادربرد دستگاه می شوند. از جمله علائمی که نیاز به تعمیر مادربرد لپ تاپ وجود دارد، استشمام بوی سوختگی از لپ تاپ است.

گرمای بیش از حد هوا یا خراب شدن خازن ها و غیره از جمله عواملی است که موجب خرابی در مادربرد لپ تاپ می شود، اما علائم دیگری نیز وجود دارند .که منجر به خرابی مادربرد می شوند و از این عوامل می توانیم به نصب یک قطعه ناسازگار اشاره کنیم.

صفحه آبی مرگ از دیگر نشانه های خرابی است. عملکرد کند نرم افزار ها از دیگر عوامل خرابی در مادربرد می باشد. همانطور که اشاره کردیم در صورت خرابی مادربرد قطعات سخت افزار به خوبی عمل نمی کنند به همین دلیل در هنگام به اجرا درآوردن نرم افزارها با کندی و هنگ کردن مواجه می شوید.

 

دلایل خرابی مادربرد لپ تاپ

خرابی در مادربرد لپ تاپ علت های گوناگونی دارد از جمله علائمی که نیاز به تعمیر مادربرد لپ تاپ دارد، آب خوردگی است. ریختن آب بر روی لپ تاپ می تواند موجب رسوب و سولفاته شدن مدارها شود .و هنگام بروز چنین اتفاقی دو بخش برد به یکدیگر متصل شده و موجب قطع شدن اتصال Line می شوند و در نتیجه مادربرد خراب می شود.

از دیگر دلایلی که موجب خرابی مادربرد لپ تاپ می شوند نوسانات برق است. منبع ولتاژ معیوب موجب خرابی مدار محافظ و در آخر مادربرد می شود. گرد و غبار و استهلاک مادربرد نیز موجب خرابی و معیوب شدن مادربرد می شوند؛ به همین دلیل بهتر است لپ تاپ خود را در محیط هوای آلوده قرار ندهید.

دلایل خرابی مادربرد لپ تاپ
دلایل خرابی مادربرد لپ تاپ

سخن پایانی تعمیر مادربرد لپ تاپ

در این مطلب در مورد تعمیر مادربرد لپ تاپ صحبت شد و گفتیم که تعمیر مادربرد لپ تاپ باید توسط متخصصین انجام گیرد. دلایل گوناگونی برای خرابی مادربرد لپ تاپ ذکر کردیم. به عنوان مثال آب خوردگی و ویروسی شدن و نوسانات برق موجب خرابی در مادربرد لپ تاپ می شوند. مادربرد یک قسمت مهم در لپ تاپ است که موجب کارکردن تمام قطعات داخلی لپ تاپ می شود.به همین دلیل خرابی در مادربرد منجر به خراب شدن دستگاه شما می شود. همچنین نشانه های خرابی در مادربرد لپ تاپ را ذکر کردیم.و گفتیم علائم خرابی مادربرد استشمام سوختگی از دستگاه، صفحه آبی مرگ، عملکرد کند نرم افزار و غیره است.