یکی از دلایلی که نیاز به تعویض هارد لپ تاپ را برای کاربر ایجاد می کند، این است که هارد لپ تاپ خراب شده باشد و یا حافظه آن کافی نباشد. در هر یک از این حالت ها باید قاب پشتی لپ تاپ را باز کرد و هارد قدیمی را با یک هارد جایگزین تعویض کرد. پس از نصب هارد جدید، این هارد نیاز به پارتیشن بندی و نصب ویندوز دارد. جهت آشنا شدن با بهترین مرکز تعمیر هارد لپ تاپ می توانید به لینک آن مراجعه فرمایید.

ممکن است فکر کنید تعویض هارد لپ تاپ کار بسیار ساده ای است، اما مراقب باشید در صورتی که فرد تعویض کننده در این کار مهارت کافی و دانش کافی نداشته باشد، ممکن است دستگاه شما خراب شود. همچنین پس از تعویض باید یکسری کارهای جانبی روی آن انجام شود. بهتر است این کار را به یک متخصص با مهارت از آنی تعمیر بسپارید تا خیالتان از بابت تعویض اصولی هارد لپ تاپتان راحت شود. این روزها قیمت لپ تاپ بسیار بالا رفته است و یک اشتباه کوچک می تواند ضرر مالی زیادی را به شما وارد کند.

تعویض هارد لپ تاپ

علائم خراب شدن هارد لپ تاپ

خراب شدن هارد و از کار افتادن آن یکی از مهمترین دلایل تعویض هارد لپ تاپ است که به دلایل زیادی ممکن است رخ دهد. هارد یک قطعه مکانیکی است و مسلما عمر آن به سرچشمه الهی وصل نشده است! پس گذشت مدت زمانی هارد فرسوده می شود، اما معمولا قبل از اینکه عمر هارد به اتمام برسد، این قطعه با ضربه و یا تکان خوردن در حین فعالیت معیوب می شود.

یکی دیگر از دلایل خراب شدن هارد لپ تاپ، نوسانات برق است. برقشهری معمولا دارای نوسان است. از دلایل دیگر می توان به حرارت بالا و فرسودگی کابل ها اشاره نمود. در لپ تاپ هایی با عمر بالا معمولا خرابی هارد به دلیل بدسکتور شدن اتفاق می افتد. البته همیشه نیازی به تعویض هارد لپ تاپ نیست و گاهی می شود هارد را تعمیر نمود. آیا صدای هارد لپ تاپ مشکل ساز است؟

ارتقا و تعویض هارد لپ تاپ

بعضی از کاربران پس از مدتی کار با لپ تاپ خود تصمیم می گیرند که حافظه آن را ارتقا دهند. این روزها با وجود کارت حافظه های SSD و قابلیت های بیشتری که دارند کاربران تقاضای بیشتری برای ارتقا و تعویض هارد لپ تاپ خود دارند. برای ارتقای هارد لپ تاپتان باید اطلاعات روی هارد را ابتدا با یک کابل به هارد جدید منتقل کنید و سپس هارد جدید را به جای هارد قدیمی قرار دهید.

با تعویض و ارتقای هارد لپ تاپ خود نه تنها حافظه لپ تاپ شما بیشتر می شود، بلکه سرعت ران شدن برنامه ها هم افزایش می یابد. حافظه SSD یک حافظه مغناطیسی است که سرعتی چند برابر هارد دیسک معمولی دارد. این نوع هارد از لحاظ اندازه و شکل کاملا شبیه به هارد دیسک معمولی است و می توان به راحتی آن را با هارد دیسک تعویض نمود. در صورتی که نیاز به تعمیر مادربرد لپ تاپ داشته باشید می توانید به لینک آن مراجعه فرمایید.

مراحل تعویض هارد لپ تاپ

می توانیم مراحل تعویض هارد را به طور خلاصه به شکل زیر بیان کنیم:

انتخاب یک SSD مناسب

قبل از هر اقدامی شما باید اطمینان حاصل کنید که لپ تاپتان از حافظه ۲.۵ اینچی پشتیبانی می نماید. شما می توانید برای این کار مدل لپ تاپتان را گوگل کنید و با منابعی که در سایت سازنده وجود دارد این موضوع را تأیید نمایید.

پشتیبان گرفتن از اطلاعات

بعد از اینکه SSD جدید را با هارد قدیمی تعویض کنید، دیگر به اطلاعات هارد قبلی دسترسی نخواهید داشت؛ بنابراین باید از اطلاعات روی هارد قدیمی خود بک آپ بگیرید. شما می توانید این کار را به کمک یک هارد اکسترنال و یا یک حافظه یو اس بی انجام دهید.

بازکردن لپ تاپ

این مرحله یکی از مراحل حساس است. شما باید قبل از اقدام نحوه بازکردن لپ تاپ را بلد باشید، البته می توانید این کار را به کمک فیلم های آموزشی موجود در آپارات و یا یوتیوب انجام دهید، در هنگام انجام این کار بهتر است قطعاتی مانند فن لپ تاپ را هم تمیز کنید. برای اینکه لپ تاپ را باز کنید به پیچ گوشتی ظریف و یک کارت پلاستیکی محکم نیاز خواهید داشت. یادتان باشد قبل از باز کردن لپ تاپ باتری را بیرون بیاورید.

تعویض هارد با SSD

اینکار دقت بسیار زیادی لازم دارد، اما آسان است. کافی است تا پیچ های متصل به محاظ هارد قبلی را بازکنید و هارد جدید را جایگزین نمایید. موقع نصب کردن هارد جدید باید حواستان به جهت سوکت های SATA و برق روی برد باشد.

بستن لپ تاپ

خب، خب، خب حالا تقریبا کارتان تمام شده است. بهتر است هنگام باز کردن لپ تاپ از مراحل عکس گرفته باشید تا بتوانید به راحتی آن را ببندید.  بعد از اینکه لپ تاپ را بستید نرم افزارهای جدید را نصب کنید. حالا می توانید از سرعت بالای لپ تاپ خود لذت ببرید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.